fbpx
info@brouwersbv.nl | +31 73 642 2840

Logistiek

Bij Brouwers nemen we het logistieke proces graag voor onze klanten uit handen. We doen dit al generaties lang waardoor we veel ervaring hebben als logistiek bedrijf. Door innovatief te werk te gaan en automatisering streven we naar maximale efficiëntie binnen het bedrijf. We zijn continu bezig om deze processen te verbeteren en investeren continu in de nieuwste technologieën. Hierdoor zorgen we ervoor dat we onze klanten altijd de juiste oplossing kunnen bieden.

Logistiek van Brouwers
Brouwers Logistiek

Logistics partner met innovatief WMS-systeem

Bij Brouwers maken we gebruik van een centraal Warehouse Management System (WMS). Dit is een software-oplossing die inzicht biedt in de volledige voorraad van een bedrijf en het complete logistieke proces beheert. Zo optimaliseert ons WMS-systeem binnen de warehouses de opslag en verdere afhandeling van de goederen. Maar we maken ook gebruik van het WMS-systeem om de bedrijfsprocessen bij Brouwers te automatiseren.

Logistiek bedrijf biedt verschillende oplossingen

Wij bieden verschillende logistieke diensten aan onze klanten. We verzorgen maatwerk oplossingen die het best passen bij jouw logistieke vraagstuk. Zo kan je bij ons terecht voor de in- en uitslag van jouw goederen. Als logistiek bedrijf bieden we ook de mogelijkheid dat klanten goederen op een efficiënte manier kunnen opslaan. Klanten kunnen daarnaast gebruik maken van cross-docking, waarbij we goederen meteen bij het lossen weer verzenden. Verder ben je voor het laden en lossen van containers bij ons aan het juiste adres. Tevens richten we ons bij Brouwers op e-fulfilment, waarbij we opdrachten verwerken en afhandelen die bijvoorbeeld voortkomen uit een webshop. Tot slot zijn we door onze ruime ervaring gespecialiseerd in orderpicking van jouw producten en kunt u dit bij ons uitbesteden.

Moderne warehouses in Den Bosch

Bij Brouwers hebben we twee moderne warehouses met een totale opslagcapaciteit van ongeveer 55.000 pallets. De centrale ligging op bedrijventerrein De Rietvelden in Den Bosch zorgt voor een gunstige ligging in ons land. Vanuit deze centrale locatie werken wij met de nieuwste technieken en zetten graag een extra stapje om onze klanten optimaal te ondersteunen.

Wil je meer weten over Brouwers BV of ben je benieuwd welke logistieke mogelijkheden we jouw organisatie kunnen bieden? Neem dan direct contact met ons op.

e-fulfilment
Meer lezen over een duurzame samenwerking?