fbpx

Logistiek bedrijf

Wij zijn een logistiek bedrijf in Den Bosch en nemen het hele logistieke proces graag voor onze klanten uit handen. We doen dit al generaties lang waardoor we veel ervaring hebben als internationaal logistiek bedrijf. Door innovatief te werk te gaan en automatisering streven we naar maximale efficiëntie binnen het bedrijf. We zijn continu bezig om deze processen te verbeteren en investeren continu in de nieuwste technologieën. Hierdoor zorgen we ervoor dat we onze klanten altijd de juiste oplossing kunnen bieden.

Logistiek bedrijf biedt verschillende oplossingen

Wij bieden verschillende logistieke diensten aan onze klanten. We verzorgen maatwerk oplossingen die het best passen bij jouw logistieke vraagstuk. 

 • In- en uitslag
  Met behulp van diverse systemen zorgen we voor gestroomlijnde order- en goederenstromen.

 

 • Opslag
  Met ongeveer 55.000 palletplaatsen zorgen we voor efficiënte opslag van jouw goederen.

 

 • Cross-docking
  Voor een kortere doorlooptijd worden goederen direct bij het lossen weer verzonden naar de volgende bestemming.

 

 • E-fulfilment
  Met e-fulfilment zorgen we voor de efficiënte verwerking en afhandeling van jouw webshopbestellingen.

 

 • Orderpicking
  Met onze ruime ervaring zorgen we ervoor dat jouw producten op tijd worden verzameld en verzonden.
Logistiek van Brouwers
Brouwers Logistiek

Logistics partner met innovatief WMS-systeem

Bij Brouwers maken we gebruik van een centraal Warehouse Management System (WMS). Dit is een software-oplossing die inzicht biedt in de volledige voorraad van een bedrijf en het complete logistieke proces beheert. Zo optimaliseert ons WMS-systeem binnen de warehouses de opslag en verdere afhandeling van de goederen. Maar we maken ook gebruik van het WMS-systeem om de bedrijfsprocessen bij Brouwers te automatiseren. Zo proberen we als logistiek bedrijf continu te innoveren. 

Moderne warehouses in Den Bosch

Bij Brouwers hebben we twee moderne warehouses met een totale opslagcapaciteit van ongeveer 55.000 pallets. De centrale ligging op bedrijventerrein De Rietvelden in Den Bosch zorgt voor een strategisch gunstige ligging in ons land. Vanuit deze centrale locatie werken wij met de nieuwste technieken en zetten graag een extra stapje om onze klanten optimaal te ondersteunen.

Wil je meer weten over Brouwers BV of ben je benieuwd welke logistieke mogelijkheden we jouw organisatie kunnen bieden? Neem dan direct contact met ons op.

ltl-transport-brouwers
Meer lezen over een duurzame samenwerking?