fbpx
info@brouwersbv.nl | +31 73 642 2840

Logistiek

E-Fulfilment

De logistieke afhandeling van e-commerce bestellingen is vaak een tijdrovend karwei. Veel stappen uit het proces zijn te optimaliseren en kunnen wij eenvoudig voor jou uit handen nemen. Ben jij net begonnen met je webshop of draai je al een tijdje mee en ben je op zoek naar een professionele logistiek partner voor jouw e-fulfilment. Dan ben je bij ons aan het goede adres. Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Wat is E-fulfilment?

E-fulfilment zijn activiteiten zoals het verwerken en afhandelen van opdrachten die zijn voortgekomen uit divers klantcontact. Orders die bijvoorbeeld uit een webshop zijn gekomen kunnen wij verder afhandelen. Die orders komen in dit geval binnen in ons warehouse management system (WMS). Wij verzamelen en verpakken goederen om ze vervolgens te verzenden naar de opgegeven adressen. Wij zijn altijd bereid die extra stap voor onze klant te zetten. Wanneer ons WMS bijvoorbeeld niet volledig aansluit bij jouw wensen gaan wij op zoek naar een oplossing die beter bij je past.

Het e-fulfilment proces bij Brouwers

Ons e-fulfillment proces begint bij de inslag. Wij ontvangen de goederen die je verkoopt in ons warehouse. Vervolgens worden deze producten geregistreerd en krijgen ze een plek in ons opslagcentrum. Hier hebben we ruimte voor maar liefst 55.000 duizend pallets. Je producten worden dan ook veilig en onder goede condities opgeslagen. Wanneer er een order binnenkomt maken wij de producten klaar voor verzending.

Onder e-fulfilment vallen natuurlijk ook mogelijke retourverzendingen. Het kan voorkomen dat een klant niet helemaal tevreden is met een product. De klant kan dan het pakketje terugsturen naar ons opslagcentrum en wij verzorgen dan de verdere verwerking op de manier waarop jij dat wenst.

Voordelen van Brouwers

Wij leveren graag een totaaloplossing voor onze klanten. De belangrijkste voordelen hebben we hieronder even op een rijtje gezet:

  • Voordat je besluit met ons in zee te gaan, communiceren we op een duidelijke manier onze prijzen. Zo is van tevoren duidelijk wat het gehele pakket gaat kosten.
  • Bij Brouwers werken we snel en efficiënt.
  • Je kunt jezelf blijven focussen op jouw core business.

Voor verdere informatie of voor een vrijblijvende offerte kan je altijd contact met ons opnemen.

e-fulfilment

Stel uw vraag: