fbpx

Logistiek

E-Fulfilment uitbesteden

Wil je e-fulfilment uitbesteden? De logistieke afhandeling van e-commerce bestellingen is vaak een tijdrovend karwei. Veel stappen uit het e-fulfilment proces zijn te optimaliseren. Dit kunnen wij eenvoudig voor jou uit handen nemen.

Dus ben jij net begonnen met je webshop of draai je al een tijdje mee? Ben je op zoek naar een professionele partner om jouw e-fulfilment uit te besteden? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Wat is E-fulfilment?

E-fulfilment zijn activiteiten zoals het verwerken en afhandelen van opdrachten die zijn voortgekomen uit divers klantcontact. Orders die bijvoorbeeld uit een webshop zijn gekomen kunnen wij verder afhandelen. Die orders komen in dit geval binnen in ons warehouse management system (WMS).

Wij verzamelen en verpakken goederen om ze vervolgens te verzenden naar de opgegeven adressen. Wij zijn altijd bereid die extra stap voor onze klant te zetten. Sluit ons WMS niet volledig aan bij jouw wensen? Dan gaan wij op zoek naar een oplossing die beter bij je past.

Waarom e-fulfilment uitbesteden?

Wil je logistiek uitbesteden, maar twijfel je nog? Het uitbesteden van deze taken bieden verschillende voordelen:

Tijdbesparing
Allereerst bespaar je tijd. Wij nemen het gehele proces uit handen: van binnenkomst order en orderpicking, tot verzending en retourneren. Dat bekent dat je hier zelf geen tijd meer aan kwijt bent. Hierdoor is er meer ruimte is om te focussen op andere aspecten binnen je bedrijf.

Extra opslagruimte
Door je producten via een e-fulfilment partij te verwerken, heb je zelf geen opslagruimte meer nodig. De producten worden opgeslagen en verwerkt bij de e-fulfilment partij. Dit maakt het ook makkelijker om je assortiment uit te breiden, voor een grotere voorraad.

Snellere verzendtijd
Wij kunnen als fulfilment partij snelle verzendtijden aanbieden. Zo verzenden wij bestellingen al binnen 1 werkdag.

Flexibeler
Wanneer je een drukke periode tegemoet gaat of vrij hebt, gaan de bestellingen gewoon door. Wij zorgen ervoor dat het logistieke proces gewoon doorgaat en klanten op tijd bestellingen ontvangen.

Extra inzage bestelstatus
Je hebt zelf meer inzicht in de status van je bestellingen door middel van ons WMS.

Fulfilment

E-fulfilment uitbesteden bij Brouwers

Wanneer je e-fulfilment bij ons uitbesteedt, begint het bij de inslag. Wij ontvangen de goederen die je verkoopt in ons warehouse. Vervolgens worden deze producten geregistreerd en krijgen ze een plek in ons opslagcentrum. Hier hebben we ruimte voor maar liefst 55.000 pallets.

Je producten worden dan ook veilig en onder goede condities opgeslagen. Wanneer er een order binnenkomt maken wij de producten klaar voor verzending.

Onder e-fulfilment vallen natuurlijk ook mogelijke retourzendingen. Het kan voorkomen dat een klant niet helemaal tevreden is met een product. De klant kan het pakketje dan terugsturen naar ons opslagcentrum. Wij verzorgen dan de verdere verwerking op de manier waarop jij dat wenst.

Voordelen van e-fulfilment uitbesteden bij Brouwers

Wij leveren graag een totaaloplossing voor onze klanten. De belangrijkste voordelen hebben we hieronder even op een rijtje gezet:

  • Volledige ontzorging, wij nemen het volledige logistieke proces uit handen.
  • Foutmarge van minder dan 0,1%.
  • Persoonlijk contact en ondersteuning waar nodig.
  • Eenvoudige koppeling met jouw webshop.
  • Prijzen op maat & transparantie communicatie over onze prijzen.
  • Levering binnen 1 werkdag en verzenden met elke gewenste pakketvervoerder.

Voor verdere informatie of voor een vrijblijvende offerte kan je altijd contact met ons opnemen.

ltl-transport-brouwers

Plan direct een gratis adviesgesprek