fbpx
info@brouwersbv.nl | +31 73 642 2840

Logistiek

Fulfilment E-commerce

Wat is Fulfilment E-commerce?

Fulfilment E-commerce betreft activiteiten zoals het verwerken en afhandelen van opdrachten die zijn voortgekomen uit klantcontact. Orders die bijvoorbeeld uit een webshop zijn gekomen kan Brouwers verder afhandelen. Die orders komen in dit geval binnen in ons warehouse management system (WMS). Wij kunnen de goederen verzamelen en verpakken om ze vervolgens te verzenden naar de opgegeven adressen. Bij Brouwers zijn wij altijd bereid die extra stap voor onze klant te zetten. Wanneer onze warehouse management software bijvoorbeeld niet volledig aansluit bij uw wensen gaan wij op zoek naar een beter passende oplossing.

Hoe doet Brouwers dit?

Bij Brouwers begint het proces bij de inslag. Wij ontvangen de goederen die u verkoopt in het warehouse van Brouwers. Vervolgens worden deze producten geregistreerd en krijgen ze een plek in ons opslagcentrum. In ons opslagcentrum hebben we ruimte voor maar liefst 55.000 duizend pallets. Uw producten worden dan ook veilig en onder goede condities opgeslagen. Wanneer er een order binnenkomt maken wij de producten klaar voor verzending.

Onder fulfilment e-commerce vallen natuurlijk ook mogelijke retourverzendingen. Het kan voorkomen dat een klant niet helemaal tevreden is met een product. De klant kan dan het pakketje terugsturen naar ons opslagcentrum en wij verzorgen dan de verdere verwerking op de manier waarop u dat wenst.

Voordelen van Brouwers

Waarom dan Brouwers en niet een andere aanbieder? Bij Brouwers leveren wij graag de totaaloplossing. De belangrijkste voordelen hebben we hieronder even op een rijtje gezet:

  • Voordat u besluit met ons in zee te gaan, communiceren we op een duidelijke manier onze prijzen. Zo is van tevoren duidelijk wat het gehele pakket gaat kosten.
  • Bij Brouwers werken we altijd snel en efficiënt.
  • U kunt zich blijven focussen op uw core business.

Voor verdere informatie of voor een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact met ons opnemen.

Meer lezen over een duurzame samenwerking?

Download onze Whitepaper
Wat andere zeggen

Warehousing, logistics and distribution are vital components of our daily activities and we have entrusted this to Brouwers Logistics since 2012. We highly value our partnership with Brouwers for their accuracy, flexibility, speed and most importantly, their sense of responsibility.

- Walter Sun, Seasonic Europe

Stel uw vraag: