fbpx

Logistiek

Inslag / Uitslag

Bij Brouwers werken wij met een warehouse management systeem (WMS). Dit is een systeem dat de locatie indeling in een magazijn uit handen neemt en zorgt dat orderstromen en goederenstromen gestroomlijnd verlopen. Dit systeem gebruiken wij om de inslag en uitslag van goederen gemakkelijker te maken. 

Inslag 

Wij bieden maatwerk oplossingen als het gaat om het registreren van inkomende goederen. Wij zorgen ervoor dat het meten, wegen, registreren, scannen en het vastleggen van alle informatie over binnenkomende goederen op de juiste manier wordt vastgelegd.

Dankzij ons warehouse management systeem kunnen wij de goederen op een juiste manier in het magazijn verdelen. Goederen die bijvoorbeeld relatief vaak het magazijn verlaten worden automatisch voorin het magazijn geplaatst en vice versa. Dit zorgt ervoor dat er efficiënt wordt gewerkt en je als klant profiteert van korte wachttijden.  

Uitslag 

Binnen de uitslag van goederen werken wij met een aantal diverse systemen.

Allereerst werken wij FIFO, deze benaming staat voor First in First out. Goederen die als eerste binnenkomen worden ook als eerste getransporteerd. 

Verder maken wij ook gebruik van een THT-systeem. Dit staat voor ‘tenminste houdbaar tot’. Dit systeem geeft een waarschuwing zodra producten tegen het eind van hun bewaardatum lopen. Bij ons kan je ervan uitgaan dat jouw producten onder de juiste omstandigheden worden opgeslagen, zodat we bederf tegengaan.

Contact over de inslag en uitslag van goederen? 

Heb je nog vragen over de inslag en uitslag van goederen? Neem dan contact met ons op. Je kunt natuurlijk ook vrijblijvend een offerte aanvragen. 

ltl-transport-brouwers

Plan direct een gratis adviesgesprek