fbpx
info@brouwersbv.nl | +31 73 642 2840

Logistiek

Inslag / Uitslag

Bij Brouwers werken wij met een warehouse management systeem (WMS). Dit is een systeem dat de locatie indeling in een magazijn uit handen neemt en zorgt dat orderstromen en goederenstromen gestroomlijnd verlopen. Dit systeem gebruiken wij om de inslag en uitslag gemakkelijker te maken. 

Inslag 

Brouwers biedt maatwerk oplossingen als het gaat om het registreren van inkomende goederen. Brouwers kan ervoor zorgen dat het meten, wegen, registreren, scannen en het vastleggen van alle informatie van binnenkomende goederen op de juiste manier wordt vastgelegd.

Dankzij ons warehouse management systeem kunnen wij de goederen op een juiste manier in het magazijn verdelen. Goederen die bijvoorbeeld relatief vaak het magazijn verlaten worden automatisch voorin het magazijn geplaatst en vice versa. Dit zorgt ervoor dat er efficiënt wordt gewerkt en u als klant profiteert van korte wachttijden.  

Uitslag 

Binnen uitslag werkt Brouwers met diverse systemen.

Allereerst werken wij FIFO, dit staat voor First in First out. Goederen die als eerste binnenkomen worden ook als eerste getransporteerd. 

Verder maken wij ook gebruik van een THT-systeem. Dit staat voor ‘tenminste houdbaar tot’. Dit systeem waarschuwt ons als producten tegen het eind van hun bewaardatum lopen. Bij Brouwers kunt u ervan uitgaan dat uw producten onder de juiste omstandigheden worden opgeslagen, zodat bederf wordt tegengegaan. 

Bij verdere vragen kunt u altijd contact met ons opnemen. U kunt natuurlijk ook vrijblijvend een offerte aanvragen. 

Meer lezen over een duurzame samenwerking?

Download onze Whitepaper
Wat andere zeggen

Warehousing, logistics and distribution are vital components of our daily activities and we have entrusted this to Brouwers Logistics since 2012. We highly value our partnership with Brouwers for their accuracy, flexibility, speed and most importantly, their sense of responsibility.

- Walter Sun, Seasonic Europe

Stel uw vraag: