fbpx
info@brouwersbv.nl | +31 73 642 2840

Logistiek

Laden / lossen containers

Uw containers snel laten lossen? Dit doen wij al meerdere jaren met veel succes voor onze klanten.

Eenvoudig laden en lossen van containers

Ook voor het laden en lossen van containers (20FT/40FT/40HQ) bent u bij Brouwers aan het juiste adres. Wij zijn gevestigd naast de haven van Den Bosch en vanuit de Dieze is er een snelle connectie naar de Maas en naar de haven van Rotterdam.

Na transport worden de containers uitgeladen, gepalletiseerd en opgeslagen in ons warehouse. Vanuit het warehouse wordt de verdere opslag en het transport geregeld naar het eindpunt. Bij Brouwers worden er dagelijks tientallen containers gelost en geladen. Onze medewerkers zijn daarnaast goed getraind, waardoor wij het laden en lossen snel en efficiënt kunnen verzorgen.

Voordelen van laden en lossen

Het laden en lossen van containers bij Brouwers kent vele voordelen. Wij hebben de voordelen even op een rijtje voor u gezet:

  • Containers kunnen afgekoppeld worden waardoor wachturen voorkomen worden voor de chauffeurs.
  • Achter Brouwers bevindt zich de containerterminal. Hierdoor kan de communicatie tussen ons en deze partij verlopen waardoor we u tussendoor op de hoogte kunnen houden.
  • Goederen kunnen direct gepalletiseerd worden naar wens van de klant zodat meerwerk in later stadium voorkomen kan worden.
  • Wij nemen de opslag en het verdere transport voor u uit handen.
  • Wij werken met specialisten die weten hoe ze containers snel en efficiënt kunnen laden en lossen.

Laden en lossen bij Brouwers

Wij kunnen naast het laden en lossen van containers het gehele logistieke proces uit handen nemen. U kunt hierbij denken aan het transport van A naar B, de opslag en de verdere logistieke werkzaamheden. Wij verzorgen uw transport door heel Europa.

Wilt u graag het gehele logistieke proces rondom containers uitbesteden? Neem dan contact met ons op.

Meer lezen over een duurzame samenwerking?

Download onze Whitepaper
Wat andere zeggen

Warehousing, logistics and distribution are vital components of our daily activities and we have entrusted this to Brouwers Logistics since 2012. We highly value our partnership with Brouwers for their accuracy, flexibility, speed and most importantly, their sense of responsibility.

- Walter Sun, Seasonic Europe

Stel uw vraag: