fbpx

Logistiek

Opslag

De opslag van goederen onderbrengen in een logistiek centrum kan een uitstekend alternatief zijn wanneer je niet beschikt over voldoende eigen opslagruimte. Daarnaast kan het extern onderbrengen van je goederen zorgen voor orde in je eigen magazijn. Als logistiek partner van onze klanten zijn we gespecialiseerd in een efficiënte opslag van goederen. Zo kunnen wij de complete opslag verzorgen. Denk hierbij aan oplossingen voor ontvangst, voorraadbeheer, orderverwerking, verzending, orderpicking, VAL-activiteiten en de totale controle van producten. Vanuit onze moderne warehouse in Den Bosch hebben wij een capaciteit voor de opslag van ongeveer 55.000 pallets.

Value Added Logistics

Naast de standaard oplossingen op het gebied van opslag maken we ook gebruik van Value Added Logistics (VAL). Dit is het creëren van toegevoegde waarde binnen transport en logistiek. Naast het transporteren van goederen bieden we extra logistieke diensten aan. Extra diensten zoals het ompakken van goederen naar een ander verpakkingsmiddel, labelen en assembleren van goederen. Hierbij regelen we ook het sorteren en verzendklaar maken van je goederen.

Een volledig geoptimaliseerd opslagproces van goederen

Het creëren van toegevoegde waarde aan je transport of logistieke proces doen we o.a. door het gebruik maken van de nieuwste technieken en innovaties op het gebied van procesoptimalisatie en data. Dit zorgt voor een transparante manier van werken richting onze klanten. Wij streven ernaar om voor elke organisatie een passende oplossing te kunnen bieden op het gebied van opslag en transport.

Opslag op een centrale locatie in Nederland

Onze opslag in Den Bosch heeft een erg gunstige centrale ligging in het land. Mede vanwege de directe verbinding met de inland terminal aan de haven van Den Bosch. Deze gunstige locatie is een groot voordeel voor onze klanten. Vanuit onze centrale locatie werken wij met de nieuwste technieken en streven wij ernaar om onze klanten zo goed mogelijk te bedienen. Het hele proces voor de opslag van je goederen regelen wij.

Brouwers opslag

Op zoek naar een logistieke partner voor opslag van goederen?

Heb je een specifieke behoefte op het gebied van de opslag van goederen, transport en/of logistieke werkzaamheden? Bij Brouwers beschikken we over generatielange ervaring en kijken graag samen naar de mogelijkheden. Wij denken graag met onze klanten mee en we gaan geen uitdaging uit de weg. Op maat gemaakte logistieke oplossingen, daar ligt onze kracht. Dus ben jij geïnteresseerd in het uitbesteden van je opslag voor jouw bedrijf? Neem dan nu contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

ltl-transport-brouwers

Plan direct een gratis adviesgesprek