info@brouwerstransport.nl | +31 73 642 2840

Logistiek

Opslag

Als logistiek partner van onze klanten kunnen wij alle goederen op een efficiënte manier opslaan. Vanuit onze moderne warehouses in Den Bosch hebben wij een opslagcapaciteit van ongeveer 55.000 pallets. Onze centrale ligging in het land, alsmede de directe verbinding met de inland terminal van Den Bosch, zorgen voor een gunstige positie. Vanuit onze centrale locatie werken wij met de nieuwste technieken en streven wij ernaar om u als klant zo goed mogelijk te bedienen.

Value Added Logistics

Bij Value Added Logistics wordt de aard van uw goederen niet veranderd, maar blijft dit zoals u dit bij ons heeft aangeleverd. Wel worden de goederen bijvoorbeeld omgepakt naar een ander verpakkingsmiddel of gelabeld. Hierbij regelt Brouwers ook het sorteren en verzendklaar maken van uw goederen.

Value Added Logistics bij Brouwers

Brouwers maakt gebruik van de nieuwste technieken en innovaties op het gebied van procesoptimalisatie en data. Dit zorgt voor een transparante manier van werken richting onze klanten. Wij streven ernaar om voor elke organisatie een passende oplossing te kunnen bieden op het gebied van transport en logistiek. Zo staat persoonlijk contact bij ons hoog in het vaandel en zetten wij graag extra stappen om tot een optimaal resultaat te komen. Iedere behoefte is uniek, zo behandelen wij iedere aanvraag ook.
Heeft u een specifieke behoefte op het gebied van opslag, transport en/of logistieke werkzaamheden? Met generatielange ervaring gaan wij graag met u in gesprek!

Meer lezen over een duurzame samenwerking?

Download onze Whitepaper
Wat andere zeggen

Brouwers staat sinds 1953 bekend als een betrouwbare en flexibele partner. Wij zetten graag extra stappen voor onze klanten en komen graag met passende oplossingen voor de veranderende behoeftes in deze continue fluctuerende markt.

- Nick Brouwers

Stel uw vraag: