fbpx
info@brouwersbv.nl | +31 73 642 2840

Transport

Wij zijn een internationaal transportbedrijf in Den Bosch met een divers aanbod transportmogelijkheden. Ons transportbedrijf werkt nationaal- en internationaal en transporteert snel en zorgvuldig goederen van A naar B. Bij Brouwers zetten we graag extra stappen voor onze klanten en we zoeken altijd naar de transportmogelijkheid die het beste bij u passen.

Brouwers transport
Transport van Brouwers
Transport Brouwers

Transportbedrijf Brouwers werkt met moderne systemen

Wij maken gebruik van moderne IT-systemen en beschikken over een uitgebreid wagenpark van 20 verschillende eenheden. Zo kunnen we onze klanten optimaal bedienen. Bij Brouwers werken we met een TMS-systeem en een bijbehorende internet portal. Hiermee heb je de mogelijkheid om goederen te volgen met Track & Trace, opdrachten in te voeren, vrachtdocumenten op te maken, palletlabels op te maken en de historie te raadplegen. Onze klanten hebben tevens de mogelijkheid om een bericht te ontvangen als de chauffeur bijna op plaats van bestemming is.

Internationaal transportbedrijf Den Bosch met verschillende transportmogelijkheden

Bij Brouwers bieden we uiteenlopende transportmogelijkheden aan. Onze eenheden zijn beschikbaar in verschillende vormen en maten. We kunnen goederen vervoeren met FTL, zodat het transport met alleen jouw goederen in één keer verzonden wordt. Hiernaast bieden we ook de mogelijkheid om goederen LTL te vervoeren. Jouw producten worden dan in combinatie met goederen van derden vervoerd. Verder verzorgen we de gehele distributie van producten in Europa en zijn we gespecialiseerd in de import en export van goederen. Bovendien beschikken we over koeriersdiensten waarbij koeriers op ieder tijdstip naar iedere locatie pakketten kunnen vervoeren.

Specialist in internationaal transport

Ons transportbedrijf is gevestigd op industrieterrein De Rietvelden in Den Bosch. De gunstige ligging zorgt er voor dat we vanuit Brabant eenvoudig diverse kanten op kunnen. Onze transporteurs vervoeren snel goederen binnen Nederland. Transport naar landen als Duitsland, België, Frankrijk of Spanje behoort bij ons ook tot de mogelijkheden. We zijn gespecialiseerd in internationaal transport en bieden volledige ondersteuning tijdens dit proces.

Wil je meer weten over Brouwers BV of ben je benieuwd welke transport mogelijkheden we jouw organisatie kunnen bieden? Neem dan direct contact met ons op.

e-fulfilment
Meer lezen over een duurzame samenwerking?