fbpx

Transportbedrijf in

Den Bosch

Ben je op zoek naar een internationaal transportbedrijf in Den Bosch? Een partner die je volledig ontzorgt en je goederen zorgvuldig en snel vervoert van A naar B? Dan ben je bij transportbedrijf Brouwers BV gevestigd in Den Bosch perfect op je plek. Wij zijn een gespecialiseerd nationaal en internationaal transportbedrijf. Als ervaren transportbedrijf denken wij in totaaloplossingen die perfect aansluiten bij onze klanten. Zo zijn we in staat om je volledig te ontzorgen en kunnen we altijd dat stapje extra zetten. Benieuwd hoe dit voor jou kan werken? Neem direct contact op voor de mogelijkheden.

Brouwers transport
Transport van Brouwers
Transport Brouwers

Transportbedrijf Brouwers werkt met moderne systemen

Wij maken gebruik van moderne IT-systemen en beschikken over een uitgebreid wagenpark van 20 verschillende eenheden. Zo kunnen we onze klanten optimaal bedienen met transport vanuit Den Bosch. Bij Brouwers werken we met een TMS-systeem en een bijbehorende internet portal. Hiermee heb je de mogelijkheid om goederen te volgen met Track & Trace, opdrachten in te voeren, vrachtdocumenten op te maken, palletlabels op te maken en de historie te raadplegen. Onze klanten hebben tevens de mogelijkheid om een bericht te ontvangen als de chauffeur bijna op plaats van bestemming is.

Internationaal transport vanuit Den Bosch met verschillende transportmogelijkheden

Bij Brouwers bieden we uiteenlopende transportmogelijkheden aan. Onze eenheden zijn beschikbaar in verschillende vormen en maten. We kunnen goederen vervoeren met FTL transport vanuit Den Bosch, zodat het transport met alleen jouw goederen in één keer verzonden wordt. Hiernaast bieden we ook de mogelijkheid om goederen te vervoeren met LTL transport. Jouw producten worden dan in combinatie met goederen van derden vervoerd. Bij het vervoeren kunnen wij onze meeneemheftruck inzetten. We zijn een internationaal transportbedrijf dus verzorgen we de gehele distributie van producten in Europa en zijn we gespecialiseerd in de import en export van goederen. Bovendien beschikken we over koeriersdiensten waarbij koeriers op ieder tijdstip naar iedere locatie pakketten kunnen vervoeren. Hierbij is het ook mogelijk om te kiezen voor spoedtransport.

Gespecialiseerd internationaal transportbedrijf

Ons transportbedrijf is gevestigd op industrieterrein De Rietvelden in Den Bosch. De strategische ligging zorgt ervoor dat we vanuit Den Bosch eenvoudig diverse kanten op kunnen transporteren. Onze transporteurs vervoeren snel goederen binnen Nederland. Transport naar landen als België, Duitsland, Frankrijk, Spanje of Engeland behoort bij ons ook tot de mogelijkheden. We zijn een gespecialiseerd internationaal transportbedrijf en bieden volledige ondersteuning tijdens dit proces.

Brouwers staat voor je klaar

Wil je meer weten over Brouwers BV of ben je benieuwd wat wij nationaal of internationaal als transportbedrijf voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op.

ltl-transport-brouwers
Meer lezen over een duurzame samenwerking?