fbpx
info@brouwersbv.nl | +31 73 642 2840

Transport

Distributie

De laatste stap in de logistieke keten omvat distributie. Wij nemen ook het gehele transportproces voor onze klanten uit handen.

Wat valt er onder distributie?

Vanuit Den Bosch verzorgen wij de gehele distributie van de goederen in Europa. Voordat onze chauffeurs op pad gaan, wordt eerst de optimale route berekend. Onze chauffeurs rijden vervolgens de snelst mogelijke route om de producten op tijd op de gewenste plek te krijgen.

Distributie bij Brouwers?

Bij Brouwers rijden onze voertuigen dagelijks door heel Europa. Wij hebben de beste chauffeurs die gebruik maken van moderne communicatiemiddelen. Voordat de chauffeur bij de klant arriveert wordt er, indien gewenst, een half uur van tevoren even gebeld. Bij Brouwers staan service, persoonlijke aandacht en kwaliteit hoog in het vaandel.

Brouwers beschikt over een wagenpark dat bestaat uit circa 20 verschillende soorten eenheden om zo aan de wensen van de klant te voldoen. In het wagenpark staan wagens met een hydraulische laad-/losklep, schuifzeil, schuifdak, bestelwagen, volume-combi’s en meeneemheftrucks. Deze heftrucks kunnen gebruikt worden om zelf de goederen te laden of te lossen.

Wij werken ook met een TMS-systeem. Dit systeem maakt het mogelijk om de goederen te volgen via Track and Trace.

Voor verdere vragen verzoeken we u contact met ons op te nemen.

Meer lezen over een duurzame samenwerking?

Download onze Whitepaper
e-fulfilment

Stel uw vraag: