fbpx

Transport

Distributie

Brouwers BV verzorgt voor grote, middelgrote en kleine bedrijven de distributie van goederen in heel Europa. Wij combineren ervaring, schaalgrootte en oplossingen op maat van klant en product. Hierdoor kunnen wij een betekenisvol verschil maken in de laatste stap van het logistieke proces: distributie.

Distributie van goederen door heel Europa

Bij Brouwers BV beschikken we over een wagenpark dat bestaat uit circa 20 verschillende soorten eenheden om zo aan de wensen van de klant te voldoen. We werken efficiënt en hierdoor realiseren wij een minimale tijd van ophalen en bezorgen. Voor onze klanten rijden we af en aan naar verschillende bestemmingen door heel Europa

Volg goederen via Track and Trace

Wij werken tijdens de distributie van goederen met een TMS-systeem. Hierdoor maken we het voor klanten mogelijk om de goederen te volgen via Track and Trace. Hiermee houd je altijd zicht op het distributieproces.

Distributie bij Brouwers BV

Bij Brouwers BV hebben we de beste chauffeurs die gebruik maken van de modernste communicatiemiddelen. Bij ons staat service, persoonlijke aandacht en kwaliteit hoog in het vaandel. Voordat onze chauffeurs bij onze klanten arriveert wordt er, indien gewenst, een half uur van tevoren even gebeld om de laatste zaken te bespreken.

Ben jij geïnteresseerd in de distributie van goederen door een ervaren transportbedrijf? Twijfel dan niet en neem direct contact met ons op.

Meer lezen over een duurzame samenwerking?

Download onze Whitepaper
ltl-transport-brouwers

Plan direct een gratis adviesgesprek