fbpx
info@brouwersbv.nl | +31 73 642 2840

Transport

FTL

Bij Brouwers zorgen we er middels FTL transport voor dat je goederen veilig en snel op de plaats van bestemming aankomen. Heb je een grote lading en wil je dit op een betrouwbare en efficiënte manier vervoeren? Dan ben je bij ons aan het goede adres! 

Wat is FTL Transport?

FTL Transport staat voor (Full Truck Load). Dit is een vorm van transport waarbij de vrachtwagen volledig is gevuld met uw goederen. Hierdoor zijn onze chauffeurs minder tijd kwijt met het transport, gezien er maar naar één locatie gereden hoeft te worden. Voor de opdrachtgever is FTL transport ook een voordeel, want dit is de snelste variant van transport. Goederen kunnen direct vanaf de laadplaats naar de ontvanger.

Ben je op zoek naar transport voor een kleine lading? We bieden ook LTL Transport aan.

ftl transport

Wat zijn de voordelen van FTL Transport?

FTL transport heeft verschillende voordelen. Welke manier het beste bij jou past hangt af van meerdere factoren. Bijvoorbeeld de grootte van de lading, budget of wat voor leveringsafspraken je belangrijk vindt.

  Meer lezen over een duurzame samenwerking?

  Download onze Whitepaper

  Voordelen:

  • Snelle manier van transport
  • Geschikt voor goederen waar veel vraag naar is
  • Ideaal voor grote ladingen of kwetsbare producten
  • Vaste leveringsafspraken

  We zijn een familiebedrijf en vinden persoonlijk contact met onze klanten belangrijk. Heb je nog verdere vragen over FTL Transport? Neem dan contact met ons op via onze contactpagina.

  ltl-transport-brouwers

  Plan direct een gratis adviesgesprek