fbpx
info@brouwersbv.nl | +31 73 642 2840

Transport

Koeriersdiensten

Er zijn tegenwoordig tal van koeriersdiensten of pakketservices. Dit gaat heel eenvoudig en de pakketjes zijn doorgaans snel in je bezit. Echter zijn er ook een aantal nadelen. De kans is dan groter dat je pakketje beschadigd of kwijt raakt, en de pakketvervoerders maken gebruik van verschillende levertijden. Bij Brouwers werken wij met exclusieve koeriersdiensten op maat. Waarbij onze koeriers alleen jouw verzending vervoeren.

Wat zijn koeriersdiensten?

Een koeriersdienst verstuurt een zending rechtstreeks en met spoed van de verzender naar de ontvanger. Er wordt dan gebruik gemaakt van een koerier. Tegenwoordig zijn er oneindig veel verschillende soorten koeriers. Per bestelbus, vrachtwagen, motor en er zijn zelfs koeriers die pakketjes bezorgen met de fiets. Op het moment dat iemand een kostbare zending heeft of een pakketje snel van A naar B wilt versturen, wordt er een koerierdienst gebeld. Dit is vaak duurder dan een reguliere parketservice, omdat er wordt betaald voor exclusiviteit.

Voordelen van een koeriersdienst

  • Flexibele levering op elk tijdstip
  • Exclusief vervoeren van je eigen goederen
  • Hoge betrouwbaarheid van een koeriersdienst
  • Veilig versturen van kostbare pakketten

Waarom kiezen voor de koeriersdienst van Brouwers?

Onze werknemers zijn specialisten in het vervoeren van pakketjes onder tijdsdruk. Wanneer je werkt met reguliere pakketvervoerders of met de post dan gelden er vaak uiteenlopende levertijden. Bij Brouwers streven wij ernaar dat onze chauffeurs binnen een half uur onderweg zijn met je pakketje. Onze professionele chauffeurs zijn snel, flexibel en betrouwbaar.

Bij Brouwers kunnen onze koeriers op elk gewenst moment van de dag vertrekken en goederen leveren door heel Europa. Heb je nog vragen over onze exclusieve koeriersdienst of wil je een zending door ons laten versturen? Neem dan contact met ons op.

 

Meer lezen over een duurzame samenwerking?

Download onze Whitepaper
ltl-transport-brouwers

Plan direct een gratis adviesgesprek