fbpx

Transport

Koeriersdiensten

Ben je op zoek naar een betrouwbare en ervaren koeriersdienst? Dan is Brouwers jouw ideale bezorgdienst. Tegenwoordig zijn er veel verschillende koeriersdiensten. Niet elk koeriersbedrijf is even nauwkeurig en zorgvuldig. Wij hebben al meer dan 70 jaar ervaring op het gebied van transport en logistiek en staan jou als koeriersbedrijf graag te hulp. Ben je op zoek naar een koeriersdienst in Nederland? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Wat houdt een koeriersdienst in bij Brouwers?

Met een koeriersdienst bedoelen we een zending die rechtstreeks en vaak met spoedtransport van de verzender naar de ontvanger wordt verstuurd. Vaak gaat dit om kostbare pakketten die zorgvuldig van A naar B vervoerd moeten worden. Bij Brouwers streven we ernaar dat onze chauffeurs binnen een half uur onderweg zijn met jouw pakketje. Onze professionele chauffeurs zijn snel en flexibel. Wij kunnen dan ook op elk gewenst moment van de dag vertrekken. Daarnaast leveren we niet alleen in Nederland, maar door heel Europa!

Wat zijn de voordelen van een koeriersdienst door Brouwers?

Kies je voor Brouwers als koeriersbedrijf, dan zitten hier verschillende voordelen aan vast in vergelijking met reguliere koeriersdiensten:
 

 • We zijn flexibel en kunnen op elk gewenst tijdstip leveren
 • Je pakket wordt veilig vervoerd door onze betrouwbare chauffeurs
 • Enkel jouw eigen pakket of zending wordt vervoerd, dus het is erg exclusief
 • Door onze jarenlange ervaring zijn wij erg betrouwbaar
 • De kosten van een koeriersdienst

  Koeriersdiensten zijn erg verschillend. De kosten van een koerier verschillen dan ook per situatie. Daarnaast kunnen wij ook internationale koeriersdiensten voor jou regelen. Neem daarom vrijblijvend contact met ons op en dan berekenen wij graag de kosten van onze koeriersdienst naar jouw wensen.

  Koeriersdienst nodig? Brouwers verzorgt dit graag

  Zoek je een snel, trouw en veerkrachtig koeriersbedrijf? Dan moet je kiezen voor Brouwers. Als familiebedrijf zijn wij al meer dan 70 jaar actief als logistiek- en transportbedrijf. We vervoeren jouw pakket veilig, effectief en op een snelle manier. Heb je nog vragen of wil je graag een koeriersdienst bij ons regelen? Neem dan gerust contact met ons op!

  Meer lezen over een duurzame samenwerking?

  Download onze Whitepaper
  ltl-transport-brouwers

  Plan direct een gratis adviesgesprek