fbpx
info@brouwersbv.nl | +31 73 642 2840

Transport

LTL en FTL

Heb je een kleine of grote lading en wil je dit op een betrouwbare en efficiënte manier vervoeren? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Bij Brouwers zorgen we er voor dat je goederen veilig en snel op de plaats van bestemming aankomen. Middels LTL en FTL transport kunnen we jouw producten vervoeren ongeacht de grootte van je lading.

Wat is LTL Transport?

LTL Transport staat voor (Less Than Truckload). Hiermee bedoelen we de deellading van een vrachtwagen. Om het voor alle partijen rendabel te maken, zoeken we bij Brouwers naar meer ladingen die in de vrachtwagen kunnen. Om lange wachttijden bij losplaatsen te voorkomen proberen wij te werken met gegroepeerde soorten goederen. Hierdoor verminderen we de wachttijden aanzienlijk.

Wat is FTL Transport?

FTL Transport staat voor (Full Truck Load). Dit is een vorm van transport waarbij de vrachtwagen volledig is gevuld met uw goederen. Hierdoor zijn onze chauffeurs minder tijd kwijt met het transport, gezien er maar naar één locatie gereden hoeft te worden. Voor de opdrachtgever is FTL transport ook een voordeel, want dit is de snelste variant van transport. Goederen kunnen direct vanaf de laadplaats naar de ontvanger.

ftl transport

Meer lezen over een duurzame samenwerking?

Download onze Whitepaper

Wat zijn de voordelen van LTL Transport en FTL Transport?

LTL en FTL transport hebben verschillende voordelen. Welke manier het beste bij u past hang af van meerdere factoren. Bijvoorbeeld de grootte van uw lading, budget of wat voor leveringsafspraken u belangrijk vindt.

  Voordelen LTL Transport

  • Flexibele en creatieve oplossingen
  • Lagere kosten, omdat u alleen voor uw deel betaalt
  • Gegroepeerde soorten goederen

   Voordelen FTL Transport

   • Snelle manier van transport
   • Geschikt voor goederen waar veel vraag naar is
   • Ideaal voor grote ladingen of kwetsbare producten
   • Vaste leveringsafspraken

    We zijn een familiebedrijf en vinden persoonlijk contact met onze klanten belangrijk. Heeft u nog verdere vragen over LTL en FTL Tranpsort? Neem dan contact met ons op via onze contactpagina.

    e-fulfilment

    Plan direct een gratis adviesgesprek