info@brouwerstransport.nl | +31 73 642 2840

Transport

LTL / FTL

Wat is FTL?

FTL staat voor (Full Truck Load). Dit is transport waarbij de vrachtwagen volledig is gevuld met uw goederen. Het voordeel hiervan is dat onze chauffeurs minder tijd kwijt zijn met het transport, gezien er maar naar een locatie gereden hoeft te worden. Voor de opdrachtgever is FTL ook een voordeel, want dit is de snelste variant van transport. Goederen kunnen direct vanaf de laadplaats naar de ontvanger.

Wat is LTL?

LTL staat voor (Less Than Truckload). Hiermee wordt de deellading van een vrachtwagen bedoeld. Om het voor alle partijen rendabel te maken, wordt er bij Brouwers gezocht naar meer ladingen die in de vrachtwagen kunnen. Om lange wachttijden bij losplaatsen te voorkomen proberen wij bij Brouwers te werken met gegroepeerde soorten goederen. Hierdoor worden wachttijden aanzienlijk verminderd.

Wat zijn de voordelen van LTL/FTL?

Voor de opdrachtgever is FTL een aanzienlijk voordeel, want dit is veruit de snelste vorm van vervoeren. Een voordeel van LTL is dat wij altijd komen met flexibele en creatieve oplossingen, waardoor uw goederen nog steeds tijdig worden geleverd. Verder is er zowel bij FTL als LTL één aanspreekpunt. Wij zijn een familiebedrijf en vinden persoonlijk contact met onze klanten belangrijk.

Voor verdere vragen over FTL en LTL verwijzen we u door naar onze contactpagina.

Meer lezen over een duurzame samenwerking?

Download onze Whitepaper
Wat andere zeggen

Brouwers staat sinds 1953 bekend als een betrouwbare en flexibele partner. Wij zetten graag extra stappen voor onze klanten en komen graag met passende oplossingen voor de veranderende behoeftes in deze continue fluctuerende markt.

- Nick Brouwers

Stel uw vraag: