fbpx
info@brouwersbv.nl | +31 73 642 2840

Transport

LTL en FTL

Heb je een kleine of grote lading en wil je dit op een betrouwbare en efficiënte manier vervoeren? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Bij Brouwers zorgen we er voor dat je goederen veilig en snel op de plaats van bestemming aankomen. Middels LTL en FTL kunnen we jouw producten vervoeren ongeacht de grootte van je lading.

Wat is LTL?

LTL staat voor (Less Than Truckload). Hiermee bedoelen we de deellading van een vrachtwagen. Om het voor alle partijen rendabel te maken, zoeken we bij Brouwers naar meer ladingen die in de vrachtwagen kunnen. Om lange wachttijden bij losplaatsen te voorkomen proberen wij bij Brouwers te werken met gegroepeerde soorten goederen. Hierdoor verminderen we de wachttijden aanzienlijk.

Wat is FTL?

FTL staat voor (Full Truck Load). Dit is een vorm van transport waarbij de vrachtwagen volledig is gevuld met uw goederen. Hierdoor zijn onze chauffeurs minder tijd kwijt met het transport, gezien er maar naar één locatie gereden hoeft te worden. Voor de opdrachtgever is FTL ook een voordeel, want dit is de snelste variant van transport. Goederen kunnen direct vanaf de laadplaats naar de ontvanger.

brouwers ltl ftl

Meer lezen over een duurzame samenwerking?

Download onze Whitepaper

Wat zijn de voordelen van LTL en FTL?

LTL en FTL hebben verschillende voordelen. Welke manier het beste bij u past hang af van meerdere factoren. Bijvoorbeeld de grootte van uw lading, budget of wat voor leveringsafspraken u belangrijk vindt.

  Voordelen LTL

  • Flexibele en creatieve oplossingen
  • Lagere kosten, omdat u alleen voor uw deel betaald
  • Gegroepeerde soorten goederen

   Voordelen FTL

   • Snelle manier van transport
   • Geschikt voor goederen waar veel vraag naar is
   • Ideaal voor grote ladingen of kwetsbare producten
   • Vaste leveringsafspraken

    We zijn een familiebedrijf en vinden persoonlijk contact met onze klanten belangrijk. Heeft u nog verdere vragen over LTL en FTL? Neem dan contact met ons op via onze contactpagina.

    Wat andere zeggen

    Warehousing, logistics and distribution are vital components of our daily activities and we have entrusted this to Brouwers Logistics since 2012. We highly value our partnership with Brouwers for their accuracy, flexibility, speed and most importantly, their sense of responsibility.

    - Walter Sun, Seasonic Europe

    Stel uw vraag: