fbpx

Transport

LTL Transport

Heb je slechts een kleine lading die verzonden moet worden? Zit je vrachtwagen hierdoor maar halfvol? Dan is het slim om LTL transport in te zetten. Bij Brouwers zit je hiervoor op de juiste plek. Wij vervoeren jouw producten, ongeacht de grootte van de lading, veilig en snel naar de plaats van bestemming. Dus heb je een kleine of grote lading en wil je dit op een betrouwbare en efficiënte manier vervoeren? Kies dan voor Brouwers!

Wat is LTL Transport?

LTL Transport staat voor Less Than Truckload Transport. Dit is een manier van producten vervoeren zonder dat de vrachtwagen helemaal vol zit. Dit komt bijvoorbeeld voor wanneer je slechts een kleine lading moet verzenden. Wanneer je vrachtwagen niet volledig vol zit, kan dit hoge verzendkosten veroorzaken. Dan is het slim om voor LTL Transport te kiezen. Je betaalt in dat geval enkel voor het deel dat jouw producten in beslag neemt. Bij Brouwers kunnen wij dit voor jou doen. Om het voor alle partijen rendabel te maken, zoeken we naar meer ladingen die in de vrachtwagen kunnen. Daarnaast proberen wij te werken met gegroepeerde soorten goederen. Hierdoor voorkomen we lange wachttijden bij losplaatsen.

LTL transport

Wat is het verschil tussen FTL en LTL Transport?

Bij LTL Transport zit de vrachtwagen vol met allerlei kleine ladingen van verschillende klanten. Bij FTL Transport (Full Truck Load) zit de vrachtwagen juist vol met alleen maar jouw producten en goederen. Ben je op zoek naar transport voor een grote lading? Ook dan kun je bij Brouwers terecht. Wij bieden namelijk ook FTL transport aan.

  Wat zijn de voordelen van LTL Transport?

  Wanneer je een kleine lading goederen moet vervoeren, kies je het beste voor LTL Transport. Hier zitten dan namelijk veel voordelen aan. Zo heb je lagere kosten, een snellere levering en ben je milieuvriendelijker bezig. We vertellen je er graag meer over.

  Lagere kosten

  Bij LTL Transport betaal je enkel voor het deel dat jouw producten of goederen in de vrachtwagen in beslag neemt. Je betaalt dus niet voor de complete vrachtwagen. Hierdoor zullen de verzendkosten een stuk lager zijn.

  Snelle levering

  Bij LTL Transport werken wij met gegroepeerde soorten goederen. Hierdoor verloopt het in- en uitladen van de goederen erg snel. Dit verlaagd de wachttijden bij losplaatsen en hierdoor is de levering vaak erg snel.

  Milieuvriendelijk

  Tenslotte ben je ook milieuvriendelijker bezig wanneer je kiest voor LTL Transport. Door het combineren van meerdere kleine ladingen hoeven er minder vrachtwagens te rijden. Hierdoor draag je bij aan minder CO2-uitstoot.

   LTL Transport, kies voor Brouwers

   Ben je op zoek naar een betrouwbaar transportbedrijf voor het vervoeren van jouw producten? Kies dan voor Brouwers. Wij zijn een familiebedrijf dat persoonlijk contact met de klanten erg belangrijk vindt. We werken efficiënt, snel en veilig. Heb je nog verdere vragen over LTL Transport? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

    Meer lezen over een duurzame samenwerking?

    Download onze Whitepaper
    ltl-transport-brouwers

    Plan direct een gratis adviesgesprek