fbpx
info@brouwersbv.nl | +31 73 642 2840

Transport

LTL

Bij Brouwers zorgen we er middels LTL voor dat je goederen veilig en snel op de plaats van bestemming aankomen. Middels LTL transport kunnen we jouw producten vervoeren ongeacht de grootte van je lading. Dus heb je een kleine of grote lading en wil je dit op een betrouwbare en efficiënte manier vervoeren? Dan ben je bij ons aan het goede adres! 

Wat is LTL Transport?

LTL Transport staat voor (Less Than Truckload). Hiermee bedoelen we de deellading van een vrachtwagen. Om het voor alle partijen rendabel te maken, zoeken we bij Brouwers naar meer ladingen die in de vrachtwagen kunnen. Om lange wachttijden bij losplaatsen te voorkomen proberen wij te werken met gegroepeerde soorten goederen. Hierdoor verminderen we de wachttijden aanzienlijk.

Ben je op zoek naar transport voor een grote lading? We bieden ook FTL Transport aan.

 

ftl transport

Wat zijn de voordelen van LTL Transport?

LTL transport heeft verschillende voordelen. Welke manier het beste bij jou past hangt af van meerdere factoren. Bijvoorbeeld de grootte van de lading, budget of wat voor leveringsafspraken je belangrijk vindt.

  Meer lezen over een duurzame samenwerking?

  Download onze Whitepaper

  Voordelen LTL Transport

  • Flexibele en creatieve oplossingen
  • Lagere kosten, omdat u alleen voor uw deel betaalt
  • Gegroepeerde soorten goederen

   We zijn een familiebedrijf en vinden persoonlijk contact met onze klanten belangrijk. Heb je nog verdere vragen over LTL Transport? Neem dan contact met ons op via onze contactpagina.

   Brouwers BV | E-fulfilment uitbesteden

   Plan direct een gratis adviesgesprek