fbpx

Transport

Meeneemheftruck

Bij Brouwers maken we tijdens het transport vaak gebruik van een meeneemheftruck. Een andere benaming hiervoor is de kooiaap. Het gebruik van deze truck heeft vele voordelen. Heb je hulp nodig bij het transporteren? En zoek je een betrouwbare en gespecialiseerde partij? Kies dan voor Brouwers! Neem contact met ons op en wij helpen je graag.

Waar wordt een meeneemheftruck voor gebruikt?

Brouwers gebruikt de meeneemheftruck vooral bij het transporteren bij:

Nieuwbouwprojecten
Vaak is hier geen heftruck aanwezig. Om geen tijd te verliezen kan de chauffeur zelf laden en/of lossen. Zo zijn we van niemand afhankelijk en zorgen we ervoor dat het transport zo soepel en zo snel mogelijk verloopt.

Beurzen
Het huren van heftrucks op beurs terreinen is erg prijzig. Transporten kunnen daarentegen dus ingedeeld worden door onze truck met klep, elektrische pompwagen en kooiaap.

Meeneemheftruck Brouwers

Wat zijn de voordelen van een meeneemheftruck?

Bij Brouwers maken we graag gebruik van de meeneemheftruck. Er zitten namelijk heel veel voordelen aan vast. We zetten ze even op een rij.

De heftruck zit netjes onder de trailer weggewerkt in een dichte kist. Hierdoor is er tijdens het rijden minder luchtweerstand.

De kooiaap neemt geen extra ruimte in beslag, doordat deze is weggewerkt onder de truck.

Doordat de heftruck onder de truck wordt bevestigd, hangt het gewicht mooi in het midden van de trailer in plaats van achterop. Dit komt ten gunste van de rijveiligheid.

De meeneemheftruck wordt niet aangetast door weersinvloeden van buitenaf.

De kooiaap is binnen 1 minuut uit de kist en operationeel. Hierdoor verloopt het transporteren erg snel en gaat er geen tijd verloren.

De meeneemheftruck heeft een 4-wegsysteem. Dit betekent dat de heftruck niet alleen naar voren en naar achteren kan rijden. Deze kan ook naar links en naar rechts bewegen. Dit maakt de kooiaap heel wendbaar.

Door het gebruik van de heftruck zijn we van niemand afhankelijk. De chauffeur hoeft niet te wachten op hulp en kan meteen zelf aan de slag. Zo verlies je geen tijd en verloopt het transport zo efficiënt mogelijk.

De kooiaap is relatief mooi laag. Dit komt doordat er geen beschermkooi op hoeft: de heftruck wordt immers bestuurd door middel van een afstandsbediening. Hierdoor is deze dus wendbaar bij beurshallen of in een parkeergarage

brouwers meeneemheftruck

Hoe ziet de meeneemheftruck eruit?

De meeneemheftruck heeft een hefcapaciteit van 2.100 kg. Het motorvermogen is 25.3 kW en de maximale hefhoogte bedraagt 2.85 meter. De meeneemheftruck heeft een eentraps mast met een hefhoogte van 1.50 meter. Daarnaast is de heftruck vierwiel aangedreven, wordt de meeneemheftruck bediend door middel van een afstandsbediening en heeft de truck een ledig gewicht van 1.760 kg. Wil je in het donker transporteren? Ook dat is geen probleem. De kooiaap is voorzien van LED verlichting.

meeneemheftruck brouwers

Brouwers: jouw partner in transport

Enthousiast geworden na het lezen van alle voordelen van een meeneemheftruck? En ben je op zoek naar een betrouwbare partner op het gebied van transport? Kies dan voor Brouwers. Als familiebedrijf met jarenlange ervaring helpen we je graag bij het transporteren van goederen. Heb je nog vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

    Meer lezen over een duurzame samenwerking?

    Download onze Whitepaper
    ltl-transport-brouwers

    Plan direct een gratis adviesgesprek