info@brouwerstransport.nl | +31 73 642 2840

Transport

Volume transport

Bent u opzoek naar een partner die ladingen met een grote inhoud kan vervoeren? Dan is Brouwers de ideale partner. Brouwers heeft diverse extra hoge vrachtwagens waarmee de laadcapaciteit flink wordt vergroot. Hierdoor kunnen wij specifieke ladingen die te hoog zijn voor normale vrachtwagens transporteren.

Volume combi’s

Wanneer u een aanzienlijke lading wil vervoeren is Brouwers de beste optie. Goederen met een groter volume kunnen wij immers gemakkelijk vervoeren. Hiervoor gebruiken wij volume combi’s.

Voordelen van volume transport

Volume transport van Brouwers biedt u veel voordelen. Eén hiervan is dat u uw klanten direct kan voorzien van een grote hoeveelheid goederen. Omdat de klant in één zending al zijn goederen krijgt hoeft er ook niet gewacht te worden op nazendingen. Hierdoor wordt onnodig tijdverlies voorkomen.

Volume transport door heel Europa

Bij Brouwers vervoeren wij door heel Europa. Onze chauffeurs zijn echte specialisten en zorgen ervoor dat uw goederen onbeschadigd en op tijd op plaats van bestemming komen.

Bij verdere vragen verwijzen wij u door naar onze contactpagina. U kunt ook altijd vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Meer lezen over een duurzame samenwerking?

Download onze Whitepaper
Wat andere zeggen

Brouwers staat sinds 1953 bekend als een betrouwbare en flexibele partner. Wij zetten graag extra stappen voor onze klanten en komen graag met passende oplossingen voor de veranderende behoeftes in deze continue fluctuerende markt.

- Nick Brouwers

Stel uw vraag: